Energieleveranciers Kerkwerve Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kerkwerve vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bedrijven als E.ON en Vandebron kunt gebruiken. Het oversluiten gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op de site lees je bruikbare gegevens en handreikingen voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kerkwerve

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Kerkwerve? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van aspecten als: energieverbruik en woonplaats. Bovendien moet je verder kijken dan exclusief de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Ook schenken de meeste organisaties een vorstelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €125 tot +/- €230. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Ter Aard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kerkwerve mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een tabel met de beste energie aanbieders. Je vindt zo vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo gedaan. Advies nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 675 m³
2 personen 2.450 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Vrijopnaam.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €485 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kerkwerve

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze tool kun jij onmiddellijk energieprijzen Kerkwerve vergelijken. Vul jouw locatie & verbruik in, en kies snel de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker contract? Dit vind je in de merkpagina. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en vergelijk rap de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in De Krim afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Kerkwerve?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Kerkwerve mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Kerkwerve? Onder dit stukje lees je een ranglijst van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Essent en natuurlijk ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio gerekend met een verbruik van 1600 kWh – 4400 kWh stroom plus 1000 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Kerkwerve. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande leverancier. In dit schrijven bekijk jij afgesproken prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je werkende gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. In de regel doe je dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe aanbieder speelt de standen door aan je voormalige leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Kerkwerve. Je ontvangt hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Daarbij incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “prijzen vergelijken van Essent“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Atag, Remeha, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Kerkwerve

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Kerkwerve en betaal minder voor gas en licht!