Energieleveranciers De Krim Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Krim vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Huismerk Energie en Qurrent kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en probleemloos. Hier vergaar je handige informatie en support t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Krim

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in De Krim? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder bieden flink wat organisaties een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €110 t/m €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Mookhoek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aanzienlijk complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Krim april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarna check je een overzicht met beschikbare energiebedrijven. Je vindt zo vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Advies nodig bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hierna vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.850 kWh 600 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle erkende organisaties vergelijken. Van DELTA tot aan UnitedConsumers.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €365 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in De Krim

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze zoekmachine kan je probleemloos energieprijzen De Krim vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruiksgegevens in, en kies rap de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en achterhaal vlug de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Waalre afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in De Krim?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in De Krim april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in De Krim? Nu bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Eneco maar ook Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 2150 kWh t/m 4400 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: achterhaal uiteraard de voorschriften van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in De Krim. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen organisatie. Aan de hand daarvan lees jij de overeengekomen kosten en extra regels (zoals verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Het huidige contract wordt beëindigd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaliter moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de overstap. De toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in De Krim. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Tevens krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “DELTA actie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Veel energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Hardenberg.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Atag, AWB, Remeha, Intergas of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Overijssel.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je het verbruik van energie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in De Krim

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in De Krim en bezuinig op gas en licht!