Energieleveranciers Putte Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Putte vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Greenchoice of Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Overstappen van energie gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl lees je nuttige aanwijzingen en adviezen bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Putte

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Putte? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroom consumptie en postcode. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien verstrekken veel organisaties een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €110 tot €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Benneveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over best een complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Putte juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarna volgt een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hier vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van E.ON tot en met NLE.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €275 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Putte

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze zoekmachine kan jij snel energieprijzen Putte vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en vind snel de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere aanbieder? Bekijk dan website van de aanbieder. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk à la minute de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Katwoude afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Putte?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Putte juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Putte? Op deze website bekijk je een lijstje met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice + Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE met een verbruik van 2500 kWh t/m 3650 kWh stroom en 1050 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: achterhaal wel de condities van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Putte. Nadat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de gekozen leverancier. Daarin bekijk jij afgesproken prijzen en voorwaarden (zoals aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Het huidige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Doorgaans dien je dit te doen iets voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Putte. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Tevens krijg je een overzicht + eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “stroom van Energiedirect.nl“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Woensdrecht.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie weet te beperken levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Putte

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Putte en bespaar op gas en licht!