Energieleveranciers Benneveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Benneveld vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van onder andere Budget Energie en Leon Zeewolde kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat moeiteloos en prettig. Op de site vind jij nuttige details en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Benneveld

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Benneveld? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens verstrekken veel leveranciers een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €125 t/m €265. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Leimuiden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aardig flinke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Benneveld juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarna vind je een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Je vindt zo vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Essent tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €445 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Benneveld

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze tool kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Benneveld vergelijken. Geef je woongegevens + gas/licht inschatting in en kies eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker contract? Bekijk dan de merkpagina. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen hiernaast en achterhaal snel de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in t Waar afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Benneveld?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Benneveld juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Benneveld? Op de site vind je een tabel met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent, NLE en natuurlijk Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio gerekend met een verbruik van 1950 kWh tot 2900 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: check zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Benneveld. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende organisatie. Hierin lees jij afgesproken prijzen en regelgeving (denk aan energiebelasting, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het huidige contract wordt opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je verhuizen? Dan moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Dikwijls gebeurt dit iets voor de overstapdatum, echter soms ook tot twee weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Benneveld. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Ook ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Eneco 3 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Remeha, Atag, Nefit, AWB of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Benneveld

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Benneveld en bespaar op gas en licht!