Energieleveranciers Katwoude Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Katwoude vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. DELTA en Vandebron kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat eenvoudig en rap. Op deze pagina bekijk je functionele feiten en tips t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Katwoude

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Katwoude? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien hanteren de meeste maatschappijen een royale welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €145 t/m €220. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken t Waar.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Katwoude juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Dan volgt een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.975 kWh 700 m³
2 personen 2.125 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Energieflex tot Innova Energie.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €235 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Katwoude

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels onze speciale vergelijker kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Katwoude vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en stoom/gas verbruik in en zoek onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer ogenblikkelijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in De Groeve afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Katwoude?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Katwoude juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Katwoude? Hier bekijk je een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall en natuurlijk Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2350 kWh t/m 4000 kWh stroom plus 1250 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: bekijk altijd de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Katwoude. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande aanbieder. Aan de hand daarvan zie jij alle tarieven en voorwaarden (onder andere vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele pakket zal worden beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande leverancier. In de meeste gevallen doe je dit iets voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Katwoude. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Ook incasseren jullie de eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “prijzen vergelijken van Budget Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste manieren zijn zon en wind (energie). Bijna alle energie-aanbieders doen hier aan mee. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Waterland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Atag, Intergas, Remeha, AWB of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag minimaliseert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Katwoude

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Katwoude en bespaar op gas en licht!