Energieleveranciers Pesse Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Pesse vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals De Vastelastenbond of NLE kan afsluiten. Overstappen gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hier doorzoek jij toepasbare gegevens en handreikingen t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Pesse

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Pesse? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en postcode. Ook moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Bovendien bieden flink wat leveranciers een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €155 – €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Bedum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een behoorlijk ingewikkelde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Pesse mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarop vind je een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten gepiept. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hier vind je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle erkende partijen vergelijken. Van E.ON tot aan Pure Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €295 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Pesse

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze zoekmachine kan je eenvoudig energieprijzen Pesse vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en vind meteen de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaalde leverancier? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vergelijk à la minute de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Joppe afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Pesse?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Pesse mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Pesse? Hieronder lees je een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 2250 kWh – 3750 kWh stroom en 1400 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: controleer uiteraard de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Pesse. Nadat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de nieuwe organisatie. In dit schrijven tref jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (onder andere opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Dat actuele energiepakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je verhuizen? Je moet dan zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige maatschappij. Doorgaans dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieleverancier geeft dit door aan jouw oude energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Pesse. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Tevens incasseren jullie een eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “vergelijk direct Oxxio“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Hoogeveen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Remeha, Intergas, Nefit, AWB of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag vermindert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Pesse

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Pesse en bespaar op gas en licht!