Energieleveranciers Bedum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bedum vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke acties die jij via de sites van bijvoorbeeld Budget Energie of Qwint ontvangt. Overstappen van energie gaat makkelijk en probleemloos. Op deze website lees je handige aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bedum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Bedum? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met factoren als: stroom- en gas consumptie en adres. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Verder verstrekken sommige leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €135 tot +/- €290. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Langelo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bedum juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarna tref jij een tabel met de beste energie aanbieders. Je ontdekt rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 625 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle bekende providers vergelijken. Van Anode Energie tot en met NLE.

Makkelijk besparen op energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €425 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Bedum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze speciale vergelijker kan je vlug energieprijzen Bedum vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en zoek onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Stompetoren afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Bedum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Bedum juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Bedum? Hier vind jij een opsomming met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Vattenfall, Essent, Eneco maar ook Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1750 kWh t/m 3850 kWh stroom en 750 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: controleer ten alle tijde de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Bedum. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe leverancier. Hierin zie jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Het werkende energiecontract wordt stopgezet. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige aanbieder. In de regel doe je dit iets voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieleverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Bedum. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Voorts ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Vattenfall 1 jaar contract“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Bedum.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Remeha, Intergas, Nefit, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij de energievraag vermindert kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Bedum

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Bedum en bezuinig op gas en licht!