Energieleveranciers Stompetoren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Stompetoren vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale kortingsacties die men standaard niet bij aanbieders zoals Energiedirect.nl en Powerpeers kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat makkelijk en rap. Hier doorzoek jij toepasbare aanwijzingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Stompetoren

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Stompetoren? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Ook geven veel aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €80 t/m €240. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Doornspijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Stompetoren juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarna volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hieronder check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 600 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Oxxio.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €415 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Stompetoren

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van energieleverancieractie.nl kan jij eenvoudig energieprijzen Stompetoren vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusgas/licht inschatting in en kies onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en bekijk binnen no-time de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Middelstum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Stompetoren?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Stompetoren juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Stompetoren? Nu vind je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE en ook ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 1550 kWh tot 2800 kWh stroom en 1000 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: achterhaal zeker even de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Stompetoren. Nadat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief lees jij de overeengekomen kosten en extra regels (denk aan energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jullie oude gas en stroom pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de ingangsdatum, echter soms ook tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energiemaatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Stompetoren. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Tevens incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “besparen bij Essent“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. De meeste leveranciers doen hier aan mee. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Schermer.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Vaillant, Nefit, AWB, Remeha of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Stompetoren

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Stompetoren en betaal minder voor gas en licht!