Energieleveranciers Joppe Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Joppe vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel unieke kortingsacties die men standaard niet bij bijv. Engie of Qwint kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en zonder problemen. Op de site doorzoek jij nuttige informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Joppe

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Joppe? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren veel aanbieders een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 – €195. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Stompetoren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Joppe mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens vind je een lijst met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op de site bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 650 m³
2 personen 2.100 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle bekende providers vergelijken. Van Budget Energie tot aan NLE.

Een lagere energierekening

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Joppe

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze tool kan jij snel energieprijzen Joppe vergelijken. Geef je woongegevens en energieverbruik in en bekijk rap de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal rap de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Colmschate afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Joppe?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Joppe mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Joppe? Op deze website doorzoek jij een ranglijst van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie met een verbruik van 1500 kWh t/m 2700 kWh stroom en 1400 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: check altijd de voorschriften van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Joppe. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieleverancier. Daarin vind je de geldige tarieven en regelgeving (onder andere verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jouw huidige energiecontract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Gewoonlijk moet dit iets voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstap. De toekomstige energieleverancier geeft dit door aan je voormalige leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Joppe. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Ook incasseer je een overzicht + eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “energie vergelijken bij Innova Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Lochem.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Remeha, AWB, Atag, Vaillant of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw eigen verbruik vermindert kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Joppe

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Joppe en betaal minder voor gas en licht!