Energieleveranciers Oudesluis Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudesluis vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Budget Energie en Oxxio kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl lees je bruikbare feiten en support ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oudesluis

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oudesluis? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden de meeste aanbieders een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €145 tot €255. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Baarlo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudesluis juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je treft direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op deze website vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 675 m³
2 personen 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Innova Energie.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €435 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oudesluis

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze zoekmachine kan je direct energieprijzen Oudesluis vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusstoom/gas verbruik in en zoek moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en achterhaal snel de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Hurwenen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Oudesluis?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Oudesluis juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oudesluis? Onder dit stukje bekijk je een ranglijst van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent en natuurlijk Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1700 kWh t/m 4300 kWh stroom plus 1250 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: bekijk uiteraard de voorschriften van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oudesluis. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energiemaatschappij. Hierin tref je de kosten en regelgeving (bijvoorbeeld netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je lopende gas en stroom pakket wordt opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieleverancier. In de regel doe je dit iets voor de datum van overstap, maar het kan ook best twee weken na de overstap. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan de “vroegere” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Oudesluis. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarbij incasseer jij de eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “contract Vandebron“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante opties zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Schagen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, AWB, Vaillant, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij de energievraag kunt minderen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Oudesluis

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Oudesluis en bespaar op gas en licht!