Energieleveranciers Baarlo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Baarlo vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle tijdelijke acties die men standaard niet bij onder andere Budget Energie of Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en rap. Hier lees je handige aanwijzingen en adviezen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Baarlo

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Baarlo? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en locatie. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien bieden de meeste aanbieders een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €85 tot €230. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Kraggenburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Baarlo juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Dan vind je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.875 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Fenor tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €335 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Baarlo

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van energieleverancieractie.nl kan men onmiddellijk energieprijzen Baarlo vergelijken. Voer je adres plusgas/licht inschatting in en selecteer direct de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en vind binnen no-time de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Spui afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Baarlo?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Baarlo juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Baarlo? Op de site vind je een aantal van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall en natuurlijk Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio berekend met een consumptie van 1750 kWh tot 3700 kWh stroom plus 700 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: doorzoek uiteraard de condities van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Baarlo. Op het moment dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de gekozen aanbieder. Daarin lees jij de kosten en extra regels (bijvoorbeeld energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Jouw oude energiepakket wordt beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieaanbieder. Normaal gesproken gebeurt dit iets voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Baarlo. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarbij krijg jij een eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “UnitedConsumers contract afsluiten“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Peel en Maas.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Intergas, AWB, Atag, Remeha of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw eigen verbruik weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Baarlo

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Baarlo en bezuinig op gas en licht!