Energieleveranciers Oudenbosch Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudenbosch vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Allure Energie of Vandebron ontvangt. Overstappen gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze website doorzoek jij nuttige toelichtingen en tips voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oudenbosch

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oudenbosch? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dat beslaat maar beperkt de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren flink wat organisaties een royale welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €85 – €245. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Axel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudenbosch april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarna doorzoek je een lijst met de goedkoopste energiemaatschappijen. Jij kiest simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire providers vergelijken. Van Greenchoice tot Powerpeers.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Oudenbosch

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij de vergelijker kun jij snel energieprijzen Oudenbosch vergelijken. Voer je adres + verbruiksgegevens in, en zoek à la minute het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen die je hiernaast ziet en ontdek rap de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Huizinge afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oudenbosch?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Oudenbosch april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oudenbosch? Hieronder check je een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE maar uiteraard ook Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2450 kWh – 3900 kWh stroom en 800 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: check altijd de condities van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oudenbosch. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven vind jij alle tarieven en extra regels (bijvoorbeeld aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende contract wordt beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige maatschappij. Dikwijls dien je dit te doen een paar dagen voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Oudenbosch. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Tevens krijg je te maken met een eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “contract NLE“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zon en wind (energie). Veel van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Halderberge.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Remeha, Vaillant of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij de energievraag weet te beperken zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oudenbosch

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Oudenbosch en bespaar op gas en licht!