Energieleveranciers Oudelande Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudelande vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek unieke aanbiedingen die jij via de sites van o.a. E.ON of UnitedConsumers kunt vinden. Overstappen gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze website lees je nuttige feiten en tips bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oudelande

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oudelande? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en postcode. Verder moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast schenken enkele leveranciers een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €85 t/m €265. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Augustinusga.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aardig gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudelande mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna tref jij een overzicht met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van DELTA tot aan Vandebron.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oudelande

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze speciale vergelijker kun je onmiddellijk energieprijzen Oudelande vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusenergieverbruik in en zoek probleemloos de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vergelijk onmiddellijk de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Huisduinen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oudelande?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Oudelande mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oudelande? Hier bekijk je een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, NLE en ook ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2150 kWh – 3550 kWh stroom en 750 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: doorzoek altijd de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oudelande. Nadat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende leverancier. In deze mail of brief bekijk je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (zoals opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jullie werkende energiecontract wordt opgezegd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: ga je verhuizen? Je moet dan zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energieaanbieder. Normaliter doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Oudelande. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Voorts ontvang jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “contract Innova Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste manieren zijn wind en zon (stroom). Veel van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Borsele.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Remeha, Atag of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt minderen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oudelande

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Oudelande en betaal minder voor gas en licht!