Energieleveranciers Huisduinen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Huisduinen vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. Allure Energie of Oxxio kunt vinden. Overstappen gaat simpel en prettig. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele informatie en adviezen bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Huisduinen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Huisduinen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook geven sommige leveranciers een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €110 – €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Spanbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aardig moeilijke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Huisduinen mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens vind je een opsomming met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Hieronder vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle bekende providers vergelijken. Van Allure Energie tot en met Qwint.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €385 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Huisduinen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Via de vergelijker kan je rap energieprijzen Huisduinen vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en bekijk à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald contract? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vergelijk onmiddellijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Bronneger afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Huisduinen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Huisduinen mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Huisduinen? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een aantal van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie, Eneco en ook Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1700 kWh tot 4450 kWh stroom en 1300 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Huisduinen. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind jij de kosten en kleine lettertjes (zoals regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het contract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Dat huidige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe maatschappij. In de meeste gevallen moet dit iets voor de datum van overstap, maar het kan ook best 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Huisduinen. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarbij incasseer je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “overstappen naar Engie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Den Helder.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Remeha, Vaillant, Nefit, Atag of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Huisduinen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Huisduinen en betaal minder voor gas en licht!