Energieleveranciers Bronneger Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bronneger vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Budget Energie of Leon Zeewolde kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze website doorzoek jij bruikbare details en support ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bronneger

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Bronneger? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder hanteren flink wat leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €90 t/m €190. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Mariënheem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bronneger juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Vervolgens volgt een tabel met de beste energie aanbieders. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Hier tref jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 625 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €385 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bronneger

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een goedkoop contract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kan je onmiddellijk energieprijzen Bronneger vergelijken. Vul jouw locatie & verbruik in, en selecteer meteen de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald contract? Bekijk dan site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen aan de rechterkant en check à la minute de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Veenoord afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Bronneger?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Bronneger juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Bronneger? Nu vind je een tabel met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie maar ook ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers met een verbruik van 2500 kWh tot 2850 kWh stroom en 900 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: check uiteraard de voorschriften van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Bronneger. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande organisatie. In dit schrijven lees je afgesproken prijzen en regelgeving (zoals energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige energiecontract zal worden beëindigd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf meestal het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieaanbieder. Doorgaans doe je dit zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstap. Jouw toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar je voormalige energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Bronneger. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarnaast ontvangen jullie een eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “De Vastelastenbond korting“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Veel maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Borger-Odoorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Atag, Remeha, Intergas, AWB of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie weet te beperken kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Bronneger

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Bronneger en betaal minder voor gas en licht!