Energieleveranciers Veenoord Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Veenoord vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke welkomstacties die jij via de sites van aanbieders zoals Huismerk Energie en Leon Zeewolde kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en vlug. Hier lees je praktische details en hulp bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Veenoord

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Veenoord? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens verstrekken de meeste organisaties een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €170 tot +/- €270. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Farmsum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aardig flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Veenoord juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Hierna vind je een overzicht met relevante energieleveranciers. Je selecteert handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het doorgeven van jouw verbruik? Hieronder detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.850 kWh 625 m³
2 personen 2.425 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Essent tot Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €365 per jaar.

Makkelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Veenoord

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kun jij meteen energieprijzen Veenoord vergelijken. Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in, en vind onmiddellijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en ontdek ogenblikkelijk de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Noardburgum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Veenoord?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Veenoord juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Veenoord? Hier doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie en ook Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE gerekend met een verbruik van 2200 kWh t/m 3100 kWh stroom en 800 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal zeker even de opgestelde regels van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Veenoord. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen leverancier. Daarin tref je alle tarieven en bijkomende kosten (denk aan regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jullie actuele energiepakket zal worden opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Normaliter dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Veenoord. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarbij krijg jij een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “ervaringen Enduris“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie doen hier aan mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Emmen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Nefit, AWB, Remeha, Intergas of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Veenoord

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Veenoord en betaal minder voor gas en licht!