Energieleveranciers Noardburgum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noardburgum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek speciale welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Vrijopnaam kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hieronder lees je nuttige toelichtingen en hulp t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Noardburgum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Noardburgum? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken de meeste leveranciers een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €145 tot €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Zoeterwoude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk ingewikkelde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noardburgum juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Vervolgens doorzoek je een tabel met relevante energiebedrijven. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze website check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 675 m³
2 personen 2.150 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Vrijopnaam.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €455 per jaar.

Een snelle overstap

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Noardburgum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze speciale vergelijker kan men meteen energieprijzen Noardburgum vergelijken. Vul jouw locatie & verbruik in, en kies ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald pakket? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en check snel de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Hee afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Noardburgum?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Noardburgum juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Noardburgum? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco + ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers met een verbruik van 2050 kWh tot 4250 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: controleer wel de voorschriften van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Noardburgum. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan lees jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele energiepakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. Doorgaans doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Noardburgum. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Voorts ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “groene stroom UnitedConsumers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn wind en zon (stroom). De meeste aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Tytsjerksteradiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met AWB, Vaillant, Nefit, Atag of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Noardburgum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Noardburgum en bezuinig op gas en licht!