Energieleveranciers Oudehaske Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudehaske vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel aantrekkelijke aanbiedingen die jij via de sites van bijvoorbeeld E.ON en Powerpeers kan afsluiten. Het oversluiten gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op de site vind je bruikbare gegevens en hulp ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oudehaske

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oudehaske? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met factoren als: energieverbruik en woonplaats. Verder moet je verder kijken dan puur de energiekosten. Dat beslaat maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Ook bieden sommige organisaties een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €85 tot €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Asten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudehaske juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw verbruik? Hierna tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 650 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke providers vergelijken. Van Budget Energie tot aan MAIN Energie.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €255 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oudehaske

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze speciale vergelijker kun je onmiddellijk energieprijzen Oudehaske vergelijken. Vul jouw locatie plusgas/licht inschatting in en selecteer eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en achterhaal meteen de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Huijbergen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oudehaske?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Oudehaske juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oudehaske? Op deze pagina doorzoek jij een opsomming met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1900 kWh t/m 4050 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: controleer ten alle tijde de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oudehaske. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieaanbieder. Daarin vind je de kosten en kleine lettertjes (zoals netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Het huidige energiecontract zal worden opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: krijg je een andere huis? Jij zult dan normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energieaanbieder. Normaal gesproken dien je dit te doen zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” maatschappij communiceert dit weer richting je voormalige energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Oudehaske. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Voorts krijg jij een eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “contract Huismerk Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente De Friese Meren.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Remeha, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw energieconsumptie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oudehaske

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Oudehaske en betaal minder voor gas en licht!