Energieleveranciers Huijbergen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Huijbergen vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Anode Energie of MAIN Energie ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en snel. Op de site doorzoek jij praktische gegevens en hulp voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Huijbergen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Huijbergen? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieverbruik en woonplaats. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder verstrekken veel leveranciers een royale welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €145 tot +/- €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Sonnega.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met nogal een ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Huijbergen februari 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Hierna vind je een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Advies nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle bekende organisaties vergelijken. Van E.ON tot HVC.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €495 per jaar.

Een snelle overstap

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Huijbergen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Huijbergen vergelijken. Geef je woongegevens en ook gas/licht inschatting in en kies probleemloos het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en bekijk vlug de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Broeksterwoude afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Huijbergen?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Huijbergen februari 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Huijbergen? Op energieleverancieractie.nl vind jij een ranglijst van beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent + Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio met een verbruik van 1700 kWh t/m 3550 kWh stroom en 1400 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: controleer wel de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Huijbergen. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. Aan de hand daarvan lees jij afgesproken prijzen en extra regels (onder andere energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jullie vorige energiecontract wordt stopgezet. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieleverancier. Doorgaans moet dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Huijbergen. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Bovendien krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “overstappen naar Energiedirect.nl“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle leveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Woensdrecht.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Remeha, Vaillant, Atag, Intergas of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Huijbergen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Huijbergen en betaal minder voor gas en licht!