Energieleveranciers Broeksterwoude Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Broeksterwoude vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij o.a. De Vastelastenbond en UnitedConsumers kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en snel. Hier vind je handige toelichtingen en tips bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Broeksterwoude

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Broeksterwoude? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: energieconsumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken de meeste leveranciers een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €165 tot €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Mariaparochie.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een behoorlijk ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Broeksterwoude juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een opsomming met de meest voordelige energie aanbieders. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hierna tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot en met Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Broeksterwoude

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze speciale vergelijker kun je direct energieprijzen Broeksterwoude vergelijken. Voer je adres & energieverbruik in en kies eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald contract? Klik dan op website van de aanbieder. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk rap de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Veeningen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Broeksterwoude?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Broeksterwoude juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Broeksterwoude? Nu doorzoek jij een aantal van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Eneco + Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 1800 kWh t/m 2600 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: achterhaal zeker even de voorwaarden van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Broeksterwoude. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe maatschappij. In dit schrijven lees jij de prijzen en extra regels (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Het lopende energiepakket wordt opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Broeksterwoude. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Tevens krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Budget Energie korting“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers bestellen windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Dantumadiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Atag, Remeha, AWB, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw energieconsumptie kunt minderen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Broeksterwoude

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Broeksterwoude en bespaar op gas en licht!