Energieleveranciers Oudebildtzijl Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudebildtzijl vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel exclusieve welkomstacties die je niet via de website van bedrijven als Huismerk Energie en NLE kan scoren. Overstappen van energie gaat handig en probleemloos. Hier doorzoek jij nuttige details en adviezen ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oudebildtzijl

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Oudebildtzijl? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Bovendien moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden flink wat maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €110 tot +/- €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Assen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is best een gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudebildtzijl mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarna tref jij een lijst met de beste energie aanbieders. Je treft binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Moeite bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 675 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot en met Qwint.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €315 per jaar.

Gelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Oudebildtzijl

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze speciale vergelijker kan je meteen energieprijzen Oudebildtzijl vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en selecteer ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere leverancier? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vergelijk à la minute de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Houtigehage afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oudebildtzijl?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Oudebildtzijl mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oudebildtzijl? Op deze pagina lees je een aantal van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco en ook Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers met een verbruik van 1700 kWh – 3500 kWh stroom plus 1150 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: achterhaal uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oudebildtzijl. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen leverancier. Aan de hand daarvan zie je de prijzen en kleine lettertjes (onder andere netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Dat oude gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen doe je dit een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan jouw oude maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Oudebildtzijl. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarbij ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “contract Fenor“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. De meeste leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers importeren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente het Bildt.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, AWB, Vaillant of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oudebildtzijl

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Oudebildtzijl en bezuinig op gas en licht!