Energieleveranciers Oud-Vossemeer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oud-Vossemeer vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere Energiedirect.nl en Leon Zeewolde kan scoren. Het oversluiten gaat simpel en vlug. Op deze website vind je bruikbare details en handreikingen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oud-Vossemeer

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Oud-Vossemeer? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en postcode. Daarnaast moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast gunnen de meeste bedrijven een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €135 tot €200. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Arcen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is nogal een complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oud-Vossemeer mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hier check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €495 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oud-Vossemeer

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. de vergelijker kunnen jullie vlug energieprijzen Oud-Vossemeer vergelijken. Geef je woongegevens plusenergieverbruik in en vind onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en signaleer onmiddellijk de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Hoorn afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oud-Vossemeer?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Oud-Vossemeer mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oud-Vossemeer? Nu lees je een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall en ook Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent op basis van een verbruik van 1650 kWh t/m 4350 kWh stroom plus 1100 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: doorzoek altijd de voorschriften van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oud-Vossemeer. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe leverancier. Daarin zie jij alle tarieven en condities (onder andere verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Dat vorige energiecontract wordt stopgezet. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe aanbieder. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oud-Vossemeer. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarnaast incasseren jullie de eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “contract De Vastelastenbond“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Tholen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Intergas, Nefit, Vaillant, Atag of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij de energievraag kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Oud-Vossemeer

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Oud-Vossemeer en bespaar op gas en licht!