Energieleveranciers Arcen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Arcen vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die men standaard niet bij o.a. Greenchoice en Qwint kan scoren. Het oversluiten gaat simpel en snel. Op energieleverancieractie.nl lees je toepasbare details en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Arcen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Arcen? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en adres. Ook moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Bovendien bieden veel maatschappijen een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €100 t/m €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Koewacht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aanzienlijk flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Arcen juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarop volgt een overzicht met de goedkoopste energie aanbieders. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo gedaan. Problemen bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot aan Vrijopnaam.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €475 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Arcen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze speciale vergelijker kan jij à la minute energieprijzen Arcen vergelijken. Voer je adres + verbruik in, en selecteer moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en check onmiddellijk de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Snelrewaard afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Arcen?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Arcen juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Arcen? Hieronder doorzoek jij een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE gerekend met een verbruik van 1750 kWh tot 3650 kWh stroom en 1300 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: check ten alle tijde de voorwaarden van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Arcen. Nadat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieleverancier. Hierin vind jij de kosten en voorwaarden (bijvoorbeeld energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie oude gas & licht pakket wordt stopgezet. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige maatschappij. Dikwijls doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Arcen. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Ook krijgen jullie de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Clean Energy contract afsluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. De meeste leveranciers doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Venlo.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Intergas, Nefit, Atag, Vaillant of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Arcen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Arcen en bezuinig op gas en licht!