Energieleveranciers Ossendrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ossendrecht vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle exclusieve acties die men standaard niet bij bedrijven als E.ON en Qwint kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en vlug. Op deze website doorzoek jij toepasbare details en hulp bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ossendrecht

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Ossendrecht? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: energieverbruik en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden veel maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €110 – €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Anerveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ossendrecht juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarna doorzoek je een tabel met de beste energie aanbieders. Je selecteert rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Problemen bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op deze pagina bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 725 m³
2 personen 2.425 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot en met Vrijopnaam.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €245 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ossendrecht

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van onze speciale vergelijker kun je snel energieprijzen Ossendrecht vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en bekijk binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker contract? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vergelijk snel de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Hooge Mierde afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Ossendrecht?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Ossendrecht juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Ossendrecht? Op deze pagina lees je een tabel met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice maar uiteraard ook Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE berekend met een consumptie van 1800 kWh – 4500 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Ossendrecht. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de aankomende aanbieder. Daarin bekijk je alle tarieven en kleine lettertjes (denk aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Dat lopende gas & licht pakket wordt stopgezet. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energieaanbieder. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar je voormalige energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Ossendrecht. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarnaast ontvang je de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “abonnement bij Vandebron“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Woensdrecht.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Intergas, Vaillant, AWB, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je het verbruik van energie minimaliseert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ossendrecht

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Ossendrecht en bespaar op gas en licht!