Energieleveranciers Anerveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Anerveen vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale welkomstkortingen die jij via de sites van bedrijven als E.ON of Oxxio kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en snel. Hieronder doorzoek jij praktische toelichtingen en handreikingen voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Anerveen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Anerveen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: verbruik (kWh en m3) en woning. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan alleen de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder hanteren flink wat maatschappijen een flinke welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €140 – €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Klazienaveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Anerveen juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Dan volgt een lijst met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten gepiept. Problemen bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hier detecteer je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Anerveen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze tool kun je eenvoudig energieprijzen Anerveen vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en kies probleemloos het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en bekijk meteen de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Slenaken afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Anerveen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Anerveen juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Anerveen? Op deze pagina vind jij een lijstje met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie en natuurlijk Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie met een verbruik van 1700 kWh tot 3250 kWh stroom en 700 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: doorzoek wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Anerveen. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energiemaatschappij. Hierin zie je alle tarieven en extra regels (denk aan verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie actuele contract zal worden opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. In de meeste gevallen gebeurt dit vlak voor de overstapdatum, echter soms ook tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Anerveen. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Voorts krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “UnitedConsumers contract“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Hardenberg.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Intergas, Vaillant, AWB, Atag of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Overijssel.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Anerveen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Anerveen en betaal minder voor gas en licht!