Energieleveranciers Klazienaveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Klazienaveen vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel unieke welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Energieflex of Pure Energie kan afsluiten. Het oversluiten gaat makkelijk en snel. Hieronder lees je nuttige gegevens en tips t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Klazienaveen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Klazienaveen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door factoren als: verbruik (kWh en m3) en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens schenken flink wat maatschappijen een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €165 – €210. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Termunten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aanzienlijk moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Klazienaveen april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop volgt een tabel met relevante energiebedrijven. Je treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 750 m³
2 personen 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle grote organisaties vergelijken. Van Essent tot Qwint.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €455 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Klazienaveen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze zoekmachine kan je moeiteloos energieprijzen Klazienaveen vergelijken. Vul jouw locatie en ook stoom/gas verbruik in en selecteer onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere leverancier? Klik dan op de merkpagina. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk rap de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in De Schiphorst afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Klazienaveen?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Klazienaveen april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Klazienaveen? Op energieleverancieractie.nl vind jij een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie en ook ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2500 kWh tot 3450 kWh stroom en 1000 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: check altijd de condities van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Klazienaveen. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe maatschappij. Daarin bekijk je de kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele gas & licht pakket wordt beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige aanbieder. In de regel wordt dit van je gevraagd vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstap. Jouw aanstaande energieaanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Klazienaveen. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook incasseer jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “prijzen vergelijken van Oxxio“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Emmen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Atag, Remeha, Intergas, AWB of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw energieconsumptie minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Klazienaveen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Klazienaveen en betaal minder voor gas en licht!