Energieleveranciers De Schiphorst Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Schiphorst vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Energieflex en Powerpeers kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en vlug. Hieronder lees je toepasbare gegevens en hulp ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Schiphorst

Wat is het beste adres voor goedkope energie in De Schiphorst? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: energieverbruik en woonplaats. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden de meeste aanbieders een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €135 t/m €235. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Musselkanaal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over nogal een ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Schiphorst juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Vervolgens doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Hierna detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van DELTA tot aan HVC.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €275 per jaar.

Een snelle overstap

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in De Schiphorst

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een goedkoop energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. de vergelijker kan jij moeiteloos energieprijzen De Schiphorst vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en bekijk meteen de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in site van de leverancier. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Wagenberg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in De Schiphorst?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in De Schiphorst juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in De Schiphorst? Nu vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, NLE, Pure Energie, Eneco en natuurlijk Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers met een verbruik van 1550 kWh t/m 3600 kWh stroom en 1000 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: doorzoek wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in De Schiphorst. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de aankomende energieleverancier. Daarin bekijk jij de overeengekomen kosten en condities (zoals leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele pakket zal worden beëindigd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in De Schiphorst. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarbij incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Innova Energie actie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De bedrijven kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Meppel.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Intergas, Nefit, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in De Schiphorst

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in De Schiphorst en bespaar op gas en licht!