Energieleveranciers Slenaken Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Slenaken vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel unieke welkomstacties die je niet via de website van bijvoorbeeld Allure Energie of HVC kan afsluiten. Overstappen gaat handig en rap. Op energieleverancieractie.nl vind jij handige details en tips bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Slenaken

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Slenaken? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: energieverbruik en locatie. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energiekosten. Dit bepaalt maar voor een deel de energienota. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden enkele leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €95 t/m €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken De Schiphorst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Slenaken april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna doorzoek je een lijst met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Pure Energie.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €245 per jaar.

Probleemloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Slenaken

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze tool kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Slenaken vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruik in, en bekijk eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en achterhaal ogenblikkelijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Maarn afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Slenaken?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Slenaken april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Slenaken? Op energieleverancieractie.nl lees je een aantal van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE, Eneco en natuurlijk Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 1900 kWh t/m 3000 kWh stroom plus 750 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: bekijk uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Slenaken. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde organisatie. In dit schrijven zie je de geldige tarieven en bijkomende kosten (onder andere leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Normaal gesproken dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw oude aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Slenaken. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Bovendien incasseer jij de eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “welkomstpremie Leon Zeewolde“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De organisaties kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Gulpen-Wittem.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, Intergas, AWB, Atag of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Slenaken

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Slenaken en bezuinig op gas en licht!