Energieleveranciers Opijnen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Opijnen vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld De Vastelastenbond en NLE kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl lees je functionele informatie en support bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Opijnen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Opijnen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Ook geven de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €115 – €220. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Amstelveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Opijnen juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop tref jij een tabel met de beste energie aanbieders. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle landelijke providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot NLE.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €435 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Opijnen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze speciale vergelijker kan men probleemloos energieprijzen Opijnen vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en kies vlug het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Klik dan op site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk direct de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Holwerd afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Opijnen?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Opijnen juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Opijnen? Hier lees je een aantal van beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall + Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE gerekend met een verbruik van 2450 kWh – 2700 kWh stroom plus 1150 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw bestaande energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: achterhaal zeker even de voorschriften van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Opijnen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende organisatie. Hierin vind jij de geldige tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jullie huidige gas & licht pakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieaanbieder. Normaliter doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Opijnen. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarbij incasseer jij een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “abonnement bij MAIN Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Neerijnen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, Vaillant, Nefit, Atag of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Opijnen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Opijnen en bespaar op gas en licht!