Energieleveranciers Holwerd Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Holwerd vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere DELTA en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze website bekijk je handige gegevens en support t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Holwerd

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Holwerd? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en woning. Daarnaast moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Verder gunnen sommige bedrijven een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €185 tot €260. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Sint-Michielsgestel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Holwerd mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Hierna check je een overzicht met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is zo rond gemaakt. Problemen bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hierna check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 725 m³
2 personen 2.350 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Engie tot aan Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €455 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Holwerd

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij energieleverancieractie.nl kun je vlug energieprijzen Holwerd vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en selecteer à la minute het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk snel de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Bornwird afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Holwerd?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Holwerd mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Holwerd? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice en ook Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie met een verbruik van 1650 kWh t/m 4500 kWh stroom en 1050 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: bekijk ten alle tijde de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Holwerd. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energiemaatschappij. Daarin bekijk jij de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie lopende contract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige leverancier. Meestal dien je dit te doen zo’n week voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Holwerd. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij ontvang je een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Fenor voor gas en stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De bedrijven kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Dongeradeel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Remeha, Atag, Intergas, AWB of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je het verbruik van energie vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Holwerd

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Holwerd en bespaar op gas en licht!