Energieleveranciers Bornwird Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bornwird vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Anode Energie of Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen gaat eenvoudig en snel. Op deze website doorzoek jij handige gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bornwird

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Bornwird? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken veel organisaties een royale welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €175 tot €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Lutjegast.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bornwird mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Daarop volgt een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het schatten van jouw verbruik? Hieronder vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot aan Oxxio.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €275 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bornwird

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze tool kan je binnen no-time energieprijzen Bornwird vergelijken. Voer je adres & verbruik in, en selecteer eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en check onmiddellijk de beste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Uffelte afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Bornwird?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Bornwird mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Bornwird? Hier vind jij een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie, NLE maar uiteraard ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2400 kWh t/m 3200 kWh stroom en 850 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: achterhaal wel de kleine lettertjes van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Bornwird. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energiemaatschappij. Daarin tref jij alle tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie werkende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Normaliter dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Bornwird. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Voorts ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “E.ON aanbieding“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Dongeradeel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Atag, Intergas, Nefit, Vaillant of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie kan verlagen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Bornwird

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Bornwird en betaal minder voor gas en licht!