Energieleveranciers Amstelveen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Amstelveen vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke acties die men standaard niet bij bijv. Energiedirect.nl en Qwint kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en probleemloos. Op deze website bekijk je toepasbare gegevens en hulp t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Amstelveen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Amstelveen? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Verder moet je verder kijken dan exclusief de energiekosten. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens geven de meeste organisaties een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €130 tot €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Kerkwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aanzienlijk flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Amstelveen juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarna doorzoek je een resultatenpagina met de beste energiebedrijven. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 700 m³
2 personen 2.275 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle grote partijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan Qwint.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €355 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Amstelveen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via de vergelijker kan jij onmiddellijk energieprijzen Amstelveen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & energieverbruik in en zoek snel de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en ontdek direct de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Sint-Michielsgestel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Amstelveen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Amstelveen juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Amstelveen? Hieronder bekijk je een aantal van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE met een verbruik van 2200 kWh – 3300 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: bekijk wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Amstelveen. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de geselecteerde maatschappij. In dit schrijven tref je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (onder andere energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw werkende gas & licht pakket wordt opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige leverancier. Gewoonlijk doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan de “vroegere” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Amstelveen. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Voorts incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “Leon Zeewolde contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Amstelveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Intergas, Vaillant, Atag, AWB of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Amstelveen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Amstelveen en bespaar op gas en licht!