Energieleveranciers Opheusden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Opheusden vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Budget Energie en NLE kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op de site lees je handige aanwijzingen en support voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Opheusden

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Opheusden? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden flink wat organisaties een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €165 – €205. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Amstelhoek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aanzienlijk moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Opheusden mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop tref jij een opsomming met de goedkoopste energiecontracten. Je treft handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hierna vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 625 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle bekende providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €465 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Opheusden

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze speciale vergelijker kan je onmiddellijk energieprijzen Opheusden vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in, en zoek rap de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Check nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en signaleer snel de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Holtum afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Opheusden?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Opheusden mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Opheusden? Hieronder lees je een lijstje met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, NLE, Essent, Eneco en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, ENGIE op basis van een verbruik van 1950 kWh t/m 4150 kWh stroom en 700 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw huidige leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal ten alle tijde de condities van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Opheusden. Wanneer jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energieleverancier. Hierin zie jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk aan vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende energiecontract zal worden opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe maatschappij. Normaal gesproken doe je dit iets voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan de “vroegere” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Opheusden. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment corrigeren. Voorts krijg je een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “abonnement bij Leon Zeewolde“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Neder-Betuwe.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Vaillant, Nefit, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je het verbruik van energie minimaliseert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Opheusden

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Opheusden en betaal minder voor gas en licht!