Energieleveranciers Amstelhoek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Amstelhoek vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel speciale aanbiedingen die men standaard niet bij bedrijven als De Vastelastenbond of Powerpeers kunt gebruiken. Het oversluiten gaat gemakkelijk en prettig. Op energieleverancieractie.nl vind je toepasbare feiten en tips t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Amstelhoek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Amstelhoek? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en postcode. Ook moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten: het telt allemaal mee. Verder verstrekken de meeste organisaties een royale welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €125 – €270. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Kerkwerve.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aardig gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Amstelhoek mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend check je een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen no-time gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Hier check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 675 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot en met HVC.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €425 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Amstelhoek

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kun jij direct energieprijzen Amstelhoek vergelijken. Voer je adres + verbruiksgegevens in, en zoek vlug het goedkoopste contract. Meer info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en signaleer direct de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Sint-Maartensdijk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Amstelhoek?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Utrecht)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Amstelhoek mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Amstelhoek? Op deze pagina vind jij een aantal van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent maar ook Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 1800 kWh tot 3150 kWh stroom en 750 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: bekijk altijd de opgestelde regels van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Amstelhoek. Zodra jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe organisatie. Hierin lees je afgesproken prijzen en extra regels (onder andere netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige energiecontract zal worden opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Doorgaans doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe energieleverancier communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Amstelhoek. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Tevens ontvang je de eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Innova Energie contract“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De organisaties halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente De Ronde Venen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Intergas, Vaillant, Atag, Nefit of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Utrecht.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag vermindert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Amstelhoek

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Amstelhoek en betaal minder voor gas en licht!