Energieleveranciers Holtum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Holtum vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van bedrijven als Essent en HVC kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl vind jij toepasbare feiten en support bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Holtum

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Holtum? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en locatie. Verder moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden flink wat leveranciers een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €95 tot €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Sint-Maartensdijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Holtum april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens check je een tabel met beschikbare energiebedrijven. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot aan Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €385 per jaar.

Direct overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Holtum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kun jij onmiddellijk energieprijzen Holtum vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + stoom/gas verbruik in en vind onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en bekijk rap de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Bornerbroek afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Holtum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Holtum april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Holtum? Op deze pagina bekijk je een aantal van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, NLE, Essent, Pure Energie maar ook ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2100 kWh t/m 4150 kWh stroom en 850 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: check zeker even de condities van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Holtum. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief vind je alle tarieven en voorwaarden (onder andere vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige pakket wordt opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieleverancier. Meestal gebeurt dit zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting de eerdere energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Holtum. Hiervoor krijg je een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarbij krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Essent voor gas en stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Denk aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Sittard-Geleen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Remeha, Atag, AWB, Nefit of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je het verbruik van energie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Holtum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Holtum en bespaar op gas en licht!