Energieleveranciers Oostwoud Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oostwoud vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel tijdelijke acties die men standaard niet bij bedrijven als Clean Energy of Qwint kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en zonder problemen. Op deze pagina vind je functionele details en support bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oostwoud

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oostwoud? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woning. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens gunnen veel leveranciers een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €90 tot €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Amen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft nogal een complexe rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oostwoud mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Hierna volgt een tabel met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je selecteert à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hierna detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 600 m³
2 personen 2.250 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle grote organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot aan Leon Zeewolde.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €445 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oostwoud

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van energieleverancieractie.nl kan men rap energieprijzen Oostwoud vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en zoek binnen no-time het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker contract? Dat is te vinden in site van de leverancier. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en achterhaal rap de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Hollum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oostwoud?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Oostwoud mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oostwoud? Hieronder check je een opsomming met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco, NLE maar ook Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE met een verbruik van 2200 kWh tot 4050 kWh stroom en 1100 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: bekijk zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oostwoud. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende maatschappij. Aan de hand daarvan vind je de geldige tarieven en kleine lettertjes (denk aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jullie lopende pakket zal worden beëindigd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande aanbieder. Doorgaans dien je dit te doen iets voor de ingangsdatum, echter soms ook tot twee weken na de overstapdatum. De toekomstige energieleverancier geeft dit door aan je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Oostwoud. Je kunt rekenen op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “abonnement bij Essent“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Medemblik.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Intergas, Vaillant, Atag, Nefit of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw eigen verbruik kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Oostwoud

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Oostwoud en bespaar op gas en licht!