Energieleveranciers Hollum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hollum vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van onder andere Eneco of HVC kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op de site vind jij functionele feiten en handreikingen voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hollum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Hollum? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en locatie. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: het telt allemaal mee. Tevens hanteren sommige leveranciers een hoge welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €125 tot €195. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Sint Maartensvlotbrug.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hollum april 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarop vind je een lijst met de beste energiebedrijven. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time rond gemaakt. Problemen bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hier bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 750 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €385 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hollum

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze speciale vergelijker kan je rap energieprijzen Hollum vergelijken. Voer je adres plusenergieverbruik in en zoek eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Klik dan op site van de leverancier. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal rap de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Borculo afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Hollum?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Hollum april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Hollum? Op deze website lees je een lijstje met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Greenchoice, Essent, Eneco en natuurlijk Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1950 kWh tot 3400 kWh stroom en 850 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: bekijk altijd de condities van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Hollum. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energieleverancier. Hierin tref je de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk hierbij aan regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jullie vorige pakket wordt opgezegd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: krijg je een andere huis? Jij zult dan doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energieleverancier. Meestal moet dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan je voormalige leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Hollum. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Ook ontvang je een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “DELTA voor gas en stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Ameland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Intergas, Nefit, AWB of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag minimaliseert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Hollum

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Hollum en bezuinig op gas en licht!