Energieleveranciers Amen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Amen vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle tijdelijke welkomstacties die men standaard niet bij aanbieders zoals Eneco en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Het oversluiten gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op de site lees je handige toelichtingen en support bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Amen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Amen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien gunnen enkele bedrijven een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €175 – €285. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Kekerdom.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aardig complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Amen juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens doorzoek je een tabel met de beste energiebedrijven. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo gepiept. Problemen bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot HVC.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Amen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze zoekmachine kan jij eenvoudig energieprijzen Amen vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusgas/licht inschatting in en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Klik dan op de merkpagina. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan hiernaast en vergelijk direct de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Sint Maartensvlotbrug afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Amen?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Amen juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Amen? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een opsomming met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 1950 kWh tot 3500 kWh stroom en 1150 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: doorzoek wel de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Amen. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energieleverancier. Daarin tref jij afgesproken prijzen en extra regels (zoals opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele gas & licht pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige leverancier. Normaliter wordt dit van je gevraagd vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Amen. Het is nog even wachten op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Bovendien ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Engie contract“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energiemaatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Intergas, Vaillant, Remeha, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Amen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Amen en bespaar op gas en licht!