Energieleveranciers Oosterleek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oosterleek vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Energiedirect.nl en Qwint kan scoren. Overstappen van energie gaat handig en snel. Op deze pagina vergaar je nuttige informatie en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oosterleek

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oosterleek? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en postcode. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder hanteren de meeste leveranciers een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 t/m €280. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Aldeboarn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oosterleek april 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energie aanbieders. Je treft snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Hulp nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende providers vergelijken. Van Anode Energie tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €475 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Oosterleek

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze speciale vergelijker kan men à la minute energieprijzen Oosterleek vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en kies vlug de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vergelijk ogenblikkelijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Hindeloopen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Oosterleek?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Oosterleek april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Oosterleek? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers berekend met een consumptie van 2450 kWh t/m 4050 kWh stroom plus 1300 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oosterleek. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energiemaatschappij. Hierin tref jij de kosten en voorwaarden (zoals energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude pakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe aanbieder. Dikwijls dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 2 weken na de overstap. De toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting je voormalige maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Oosterleek. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Bovendien ontvang jij een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “verbruik Endinet Groep“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de leveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Drechterland.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Intergas, Atag, Nefit, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oosterleek

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Oosterleek en bespaar op gas en licht!