Energieleveranciers Aldeboarn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Aldeboarn vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Essent en Powerpeers kan afsluiten. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl bekijk je bruikbare informatie en support t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Aldeboarn

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Aldeboarn? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: energieconsumptie en postcode. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden de meeste aanbieders een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €130 – €260. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Kamerik.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Aldeboarn mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna volgt een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op de site detecteer je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare partijen vergelijken. Van E.ON tot en met Pure Energie.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Aldeboarn

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze tool kunnen jullie meteen energieprijzen Aldeboarn vergelijken. Geef je woongegevens en ook energieverbruik in en kies ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Silvolde afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Aldeboarn?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Aldeboarn mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Aldeboarn? Hier doorzoek jij een aantal van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall en ook ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie op basis van een verbruik van 2400 kWh – 4400 kWh stroom plus 850 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: doorzoek zeker even de condities van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Aldeboarn. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde leverancier. Hierin zie je de geldige tarieven en voorwaarden (onder andere regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw vorige energiepakket wordt opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energiemaatschappij. Gewoonlijk gebeurt dit iets voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Aldeboarn. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Voorts incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Enduris“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Heerenveen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Intergas, Atag, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw eigen verbruik kunt minderen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Aldeboarn

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Aldeboarn en betaal minder voor gas en licht!