Energieleveranciers Oostdijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oostdijk vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Huismerk Energie en Vattenfall kan afsluiten. Overstappen gaat simpel en prettig. Hieronder doorzoek jij handige feiten en handreikingen ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oostdijk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oostdijk? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: energieverbruik en postcode. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast verstrekken veel bedrijven een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €155 t/m €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Aerdt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aanzienlijk moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oostdijk april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Nadien doorzoek je een resultatenpagina met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gedaan. Moeite bij het schatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 750 m³
2 personen 2.200 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Fenor tot Pure Energie.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €395 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oostdijk

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een goedkoop contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze speciale vergelijker kan jij probleemloos energieprijzen Oostdijk vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruik in, en kies eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal ogenblikkelijk de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Hidaard afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oostdijk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Oostdijk april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oostdijk? Op deze website check je een aantal van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco maar ook Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie met een verbruik van 2500 kWh t/m 3400 kWh stroom plus 800 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw bestaande maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: bekijk altijd de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oostdijk. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind jij de geldige tarieven en condities (onder andere regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Het oude gas en stroom pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf meestal het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energieleverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oostdijk. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Daarnaast krijg je een eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “verbruik Qwint“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal maatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Reimerswaal.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Intergas, Atag, Vaillant, AWB of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je het verbruik van energie reduceert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Oostdijk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Oostdijk en betaal minder voor gas en licht!