Energieleveranciers Onstwedde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Onstwedde vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale kortingsacties die men standaard niet bij onder andere Huismerk Energie en Qwint kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op deze pagina doorzoek jij toepasbare feiten en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Onstwedde

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Onstwedde? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met aspecten als: energieconsumptie en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie energie jaarrekening: verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken sommige organisaties een gulle welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €170 t/m €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Achterveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aardig gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Onstwedde juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Aansluitend doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Je vindt zo eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Moeite bij het doorgeven van jouw verbruik? Op de site bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 625 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle erkende providers vergelijken. Van Energieflex tot aan MAIN Energie.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €275 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Onstwedde

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van de vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Onstwedde vergelijken. Voer je adres + energieverbruik in en selecteer à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer à la minute de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Heumen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Onstwedde?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Onstwedde juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Onstwedde? Hier check je een lijstje met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, NLE maar ook Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1500 kWh t/m 3650 kWh stroom plus 900 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met je energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: doorzoek zeker even de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Onstwedde. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande organisatie. Daarin bekijk je afgesproken prijzen en condities (onder andere regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Het werkende gas & licht pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Doorgaans doe je dit iets voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Onstwedde. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Bovendien incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “verbruik NLE“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Stadskanaal.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, Remeha, AWB, Nefit of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kunt minderen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Onstwedde

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Onstwedde en betaal minder voor gas en licht!