Energieleveranciers Achterveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Achterveld vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals DELTA of Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en probleemloos. Op deze pagina bekijk je functionele informatie en support dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Achterveld

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Achterveld? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Bovendien hanteren de meeste bedrijven een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 t/m €220. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Jistrum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Achterveld mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend doorzoek je een lijst met de goedkoopste energiebedrijven. Je vindt zo vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Hulp nodig bij het invullen van jouw verbruik? Hierna vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Leon Zeewolde.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €305 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Achterveld

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze speciale vergelijker kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Achterveld vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en vind snel de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald contract? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en bekijk rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Schore afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Achterveld?

 1. Voer jouw locatie in (Utrecht)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Achterveld mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Achterveld? Op energieleverancieractie.nl vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Essent en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl met een verbruik van 2200 kWh t/m 4050 kWh stroom plus 1000 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: achterhaal wel de condities van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Achterveld. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde maatschappij. In dit schrijven bekijk je afgesproken prijzen en voorwaarden (denk aan leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Jullie huidige pakket wordt beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe maatschappij. Meestal doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de overstap. De nieuwe aanbieder communiceert dit weer richting de eerdere aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Achterveld. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Ook ontvang je een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Leon Zeewolde“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Barneveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Intergas, Remeha, AWB, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Utrecht.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Achterveld

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Achterveld en bespaar op gas en licht!