Energieleveranciers Jistrum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Jistrum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij bijv. Energieflex en HVC kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op de site doorzoek jij toepasbare feiten en tips ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Jistrum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Jistrum? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gas consumptie en locatie. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Verder verstrekken veel leveranciers een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €80 tot +/- €280. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Stitswerd.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met best een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Jistrum juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarna vind je een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 675 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle grote partijen vergelijken. Van Energieflex tot aan UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Jistrum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij energieleverancieractie.nl kan jij onmiddellijk energieprijzen Jistrum vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en vind rap de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zekere aanbieder? Selecteer dan website van de aanbieder. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en bekijk ogenblikkelijk de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Coevorden afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Jistrum?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Jistrum juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Jistrum? Nu doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent en natuurlijk Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1650 kWh t/m 4400 kWh stroom en 1400 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: controleer uiteraard de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Jistrum. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande maatschappij. Hierin vind je de kosten en regelgeving (denk aan regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Het huidige energiepakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Jij zult dan doorgaans het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” maatschappij. In de regel gebeurt dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energieaanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Jistrum. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment aanpassen. Daarbij incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “energie vergelijken bij Greenchoice“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Tytsjerksteradiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Remeha, AWB, Atag, Nefit of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Jistrum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Jistrum en bespaar op gas en licht!