Energieleveranciers Coevorden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Coevorden vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij aanbieders zoals DELTA en Vandebron kan scoren. Het oversluiten gaat makkelijk en is zo gepiept. Hier bekijk je toepasbare gegevens en support ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Coevorden

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Coevorden? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en locatie. Verder moet je verder kijken dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden sommige maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €90 – €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Middelburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een behoorlijk gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Coevorden juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarna check je een lijst met de beste energiebedrijven. Je vindt zo eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 750 m³
2 personen 2.250 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Powerpeers.

Altijd de laagste prijs

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €505 per jaar.

Direct overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Coevorden

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze zoekmachine kun je à la minute energieprijzen Coevorden vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en vind meteen het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald contract? Klik dan op site van de leverancier. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en check rap de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Vlijmen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Coevorden?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Coevorden juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Coevorden? Op deze website doorzoek jij een ranglijst van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Eneco en ook Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1550 kWh tot 2750 kWh stroom en 1100 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: doorzoek altijd de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Coevorden. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe aanbieder. In deze mail of brief zie jij de kosten en condities (denk hierbij aan vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Het werkende energiecontract wordt opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande leverancier. Gewoonlijk moet dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energieaanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Coevorden. Hiervoor krijg je een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Tevens krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “Eneco welkomstkorting“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Coevorden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Atag, Nefit, AWB, Remeha of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Coevorden

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Coevorden en bespaar op gas en licht!