Energieleveranciers Oldeouwer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oldeouwer vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke aanbiedingen die men standaard niet bij bijv. Allure Energie of Innova Energie kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en probleemloos. Op de site lees je nuttige gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oldeouwer

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oldeouwer? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieverbruik en woonplaats. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder gunnen sommige leveranciers een royale welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €165 tot €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Aalten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oldeouwer juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een lijst met relevante energiemaatschappijen. Je treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is zo gepiept. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hieronder detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle bekende providers vergelijken. Van Clean Energy tot aan Vandebron.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €235 per jaar.

Probleemloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oldeouwer

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men eenvoudig energieprijzen Oldeouwer vergelijken. Geef je woongegevens en stoom/gas verbruik in en vind direct de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en signaleer rap de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Herpen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oldeouwer?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Oldeouwer juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oldeouwer? Hier doorzoek jij een ranglijst van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie maar ook Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl met een verbruik van 2050 kWh tot 3150 kWh stroom en 800 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: achterhaal ten alle tijde de kleine lettertjes van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oldeouwer. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande aanbieder. In dit schrijven bekijk jij de kosten en kleine lettertjes (onder andere netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jullie werkende contract zal worden beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieleverancier. In de regel moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de overstap. Jouw toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan jouw “oude” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Oldeouwer. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarbij ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “verbruik Energieflex“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente De Friese Meren.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Intergas, Remeha, Nefit, Atag of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oldeouwer

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Oldeouwer en bezuinig op gas en licht!