Energieleveranciers Oldeholtpade Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oldeholtpade vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel speciale aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere Essent en Vattenfall kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Hier vind jij functionele gegevens en tips dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oldeholtpade

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oldeholtpade? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en postcode. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien hanteren veel leveranciers een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €235. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken 2e Valthermond.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met nogal een moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oldeholtpade juli 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarop volgt een tabel met de beste energiecontracten. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 personen 2.150 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot en met Qwint.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €365 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oldeholtpade

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze tool kan jij eenvoudig energieprijzen Oldeholtpade vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en bekijk onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald contract? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en bekijk binnen no-time de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Hengelo afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oldeholtpade?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Oldeholtpade juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oldeholtpade? Op deze website doorzoek jij een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE maar ook Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 2250 kWh tot 4350 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: achterhaal altijd de voorschriften van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oldeholtpade. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde energieaanbieder. Hierin vind jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (onder andere leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Je actuele gas en stroom pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. Normaal gesproken moet dit een paar dagen voor de overstapdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier stuurt de standen door naar je voormalige energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Oldeholtpade. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “verbruik Anode Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De aanbieders kopen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Weststellingwerf.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Intergas, Remeha, Atag, AWB of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij de energievraag kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oldeholtpade

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Oldeholtpade en bespaar op gas en licht!