Energieleveranciers 2e Valthermond Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in 2e Valthermond vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel speciale aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Anode Energie en Pure Energie kan afsluiten. Overstappen gaat gemakkelijk en probleemloos. Op deze website doorzoek jij praktische gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier 2e Valthermond

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in 2e Valthermond? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieconsumptie en woning. Ook moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast verstrekken flink wat organisaties een vorstelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €125 tot €250. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken IJzendijke.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om best een complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in 2e Valthermond april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarop volgt een lijst met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 725 m³
2 personen 2.100 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle bekende providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €375 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in 2e Valthermond

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via energieleverancieractie.nl kan men moeiteloos energieprijzen 2e Valthermond vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruik in, en vind direct het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en check direct de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Schijndel afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in 2e Valthermond?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in 2e Valthermond april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in 2e Valthermond? Onder dit stukje vind je een ranglijst van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Essent en natuurlijk Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE berekend met een consumptie van 2050 kWh tot 4100 kWh stroom plus 700 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: achterhaal uiteraard de voorschriften van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in 2e Valthermond. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energiemaatschappij. In dit schrijven lees jij de prijzen en extra regels (denk aan verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je verhuizen? Jij zult dan meestal het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Doorgaans dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, echter soms ook tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in 2e Valthermond. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Voorts ontvangen jullie de eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “Coteq Netbeheer“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Borger-Odoorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Intergas, Remeha, Atag, Vaillant of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie vermindert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in 2e Valthermond

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in 2e Valthermond en bespaar op gas en licht!