Energieleveranciers IJzendijke Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in IJzendijke vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel unieke acties die je niet via de website van bijvoorbeeld Essent en Innova Energie kunt gebruiken. Het oversluiten gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op deze pagina doorzoek jij nuttige aanwijzingen en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier IJzendijke

Wat is het beste adres voor goedkope energie in IJzendijke? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en adres. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Tevens geven veel maatschappijen een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €170 tot €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Stavoren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in IJzendijke mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarop volgt een resultatenpagina met de beste energie aanbieders. Je ontdekt simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 750 m³
2 personen 2.250 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Essent tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €305 per jaar.

Probleemloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in IJzendijke

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze zoekmachine kun je moeiteloos energieprijzen IJzendijke vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruik in, en vind probleemloos het goedkoopste contract. Meer info over een zeker contract? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en ontdek vlug de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Burgerbrug afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in IJzendijke?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in IJzendijke mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in IJzendijke? Nu check je een lijstje met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie, Vattenfall en natuurlijk Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Powerpeers berekend met een consumptie van 2200 kWh – 3050 kWh stroom plus 1300 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: achterhaal altijd de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in IJzendijke. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energiemaatschappij. Hierin lees jij de prijzen en extra regels (onder andere opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je vorige gas & licht pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieaanbieder. Gewoonlijk gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. De nieuwe maatschappij stuurt de standen door naar jouw oude energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in IJzendijke. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Ook incasseer je een eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “overstappen naar Westland Infra“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers bestellen zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Sluis.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Remeha, Nefit, Vaillant, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in IJzendijke

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in IJzendijke en bespaar op gas en licht!