Energieleveranciers Olburgen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Olburgen vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle speciale aanbiedingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Essent en Vattenfall kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat eenvoudig en is zo gepiept. Hier doorzoek jij bruikbare aanwijzingen en support voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Olburgen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Olburgen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en adres. Ook moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder hanteren sommige leveranciers een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €175 tot +/- €250. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Gelderland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aardig complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Olburgen mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend check je een opsomming met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is zo rond gemaakt. Moeite bij het invullen van jouw verbruik? Op deze website tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 675 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle bekende partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Vandebron.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €345 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Olburgen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze speciale vergelijker kun jij onmiddellijk energieprijzen Olburgen vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en selecteer onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Dat is te vinden in de merkpagina. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vergelijk rap de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Hempens afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Olburgen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Olburgen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Olburgen? Op deze website vind je een ranglijst van veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall maar ook Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2150 kWh t/m 2750 kWh stroom en 1400 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: bekijk wel de kleine lettertjes van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Olburgen. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven zie jij de overeengekomen kosten en extra regels (zoals opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende gas & licht pakket wordt beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieaanbieder. In de regel wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan ook best 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan je voormalige maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Olburgen. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Ook incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “maandelijkse kosten Cogas“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel maatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties kopen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Bronckhorst.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Intergas, Remeha, Atag, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines genereren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt minderen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Olburgen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Olburgen en bespaar op gas en licht!